Tendencijos bei aktualijos

2017-09-22   Apskritojo stalo diskusijoje Seime aptarta Lietuvos teisėkūros problematika

Seime vykusioje apskritojo stalo diskusijoje aptartos aukščiausiosios audito institucijos stebimos teisėkūros proceso rizikos ir pristatyta Seimo kanceliarijos Tyrimų skyriaus parengta studija „Teisėkūros tendencijos ir rodikliai Europos Sąjungos valstybėse ir Lietuvoje“.

Toliau skaitykite – https://www.vkontrole.lt/pranesimas_spaudai.aspx?id=23311

2018-02-28 Seimo LVŽS frakcijos seniūno R. Karbauskio pranešimas: parlamentaras kreipiasi į Generalinę prokuratūrą ir NŽT su prašymu pateikti Seimui informaciją apie žemės ūkio paskirties žemę

Vasario 28 d., trečiadienį, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis kreipėsi į Generalinę prokuratūrą ir Nacionalinę žemės tarnybą (NŽT) prie Lietuvos Respublikos Žemės ūkio ministerijos. NŽT jis prašo Seimo nariams pateikti informaciją apie fizinių ir juridinių asmenų disponavimą žemės ūkio paskirties žeme, žemės ūkio paskirties žemės koncentraciją, fizinių ir juridinių asmenų valdomų ūkių dydį. Seimo narys taip pat prašo pasidalinti Nacionalinės žemės tarnybos turimais Lietuvos Respublikos žemės fondo, Nekilnojamojo turto registro suvestiniais duomenimis apie žemės sklypus, teisių į juos ir juridinių faktų įregistravimą nuo 1993 iki 2018 metų.

Toliau skaitykite – http://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=119&p_k=1&p_t=255528

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top